Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, продовжує активно будувати власну кар’єру та попри виклики життя записує нові хіти. Зірка подорожує різними містами та країнами з власними концертами. Так, наприклад, нещодавно артистка поїхала до Польщі.

Туди знаменитість вирушила не на автобусі, а на потязі. На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як виглядає купе, в якому вона дісталась місця призначення. За словами знаменитості, це – справжній готель на колесах.

Як виглядає купе Дніпро-Хельм

У своєму Інстаграм-блозі відома українська співачка Злата Огнєвіч опублікувала Історію з відео з купе потягу. Один із найпопулярніших маршрутів в умовах повномасштабної війни Дніпро-Хельм прямує через українську столицю та приїжджає до Польщі.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає купе потягу Дніпро-Хельм, який прямує до Польщі
Злата Огнєвіч показала, як виглядає купе потягу Дніпро-Хельм, який прямує до Польщі

Артистка продемонструвала комфортні умови у потязі. За кордон знаменитість прямувала у спальному вагоні поїзда. Зірка викупила ціле купе, аби їй не заважали відпочивати. Протягом поїздки Злата Огнєвіч навіть встигла зробити спа-процедури – знаменитість нанесла маску на обличчя та багато читала.

За словами співачки, у купе їй вдалось чудово відпочити та виспатись, а поїздкою вона насолоджувалась. За зізнанням Злати Огнєвіч, для неї такий маршрут особливо зручний, адже вона часто їздить за кордон. Зірка здивувалась, що раніше не знала про існування такого сполучення.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає купе потягу Дніпро-Хельм, який прямує до Польщі
Злата Огнєвіч показала, як виглядає купе потягу Дніпро-Хельм, який прямує до Польщі

З потягу знаменита співачка вийшла при повному параді. Злата Огнєвіч встигла відпочити, нафарбуватись і одягтись. Було видно, що поїздка їй дуже сподобалась.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.