Що носить в дамській сумочці Лілія Ребрик, щоб відчувати себе жінкою? (Фото)

Лілія Ребрик недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона зі стильною дамською сумочкою. Що має лежати в дамській сумочці?

Що носять дівчата жінки у себе в дамських сумочках?
Як правило, чоловіки говорять, що там може бути все що завгодно, але не те що потрібно.

А жінки доводять, що там все необхідне їм. Але коли вони починають щось шукати у своїй дамській сумочці, то не відразу можуть знайти. І тому витрушують весь вміст сумочки на стіл і потім риються і знаходять все що їм було потрібно наразі. І так триває періодично.

Це спростовує Лілія Ребрик. Нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона зі стильною дамською сумочкою. А під фото пояснила, що має лежати в дамській сумочці:

“Скажи мені що …. у тебе в сумочці і я скажу тобі хто ти! Ну що може схарактеризувати жінку краще її сумочку!? У 90% в сумці суцільний бардак …. Це так завжди говорять чоловіки. Простим їх, так помиляються! Їм, бідним, ніколи не розгадати таємниці жіночої сумочки! У мене, наприклад, вона величезна, тому що моя сумочка – це …. моя машина. А якщо серйозно, я зараз дуже люблю мініатюрні сумочки та клатчі та головне, щоб там був телефон. Раніше я ще носила права на машину, але в століття цифрових технологій навіть їх я перемістила в телефон. Решта – косметику, ключі, гаманець, дзеркальце, аптечку, гребінець, духи, навіть підбори – у мене завжди під рукою в машині.
Ваша черга! Відкрийте зараз свої сумочки та напишіть перші три речі, які відразу впадають в око (очі)! Поїхали!”

Як ви вважаєте хто правий, чоловіки або Лілія Ребрик? А що ви носите в своїй дамській сумочці?

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.