На кого з батьків більше схожа Лілія Ребрик: зворушливе фото тата і мами (Фото)

Як написала під фотографією Лілія Ребрик, вона сама собі ставить питання на кого вона схожа з батьків?

Багато представників шоу-бізнесу неохоче показую своє особисте життя. Особливо своїх дітей і батьків, а також близьких родичів. Можливо це правильно, адже деякі люди забобонні. Однак деякі зірки діляться в соціальних мережах фотографіями своїх батьків і дітей.

Лілія Ребрик періодично публікує на своїй сторінці в соцмережах барвисті, цікаві та цікаві фото себе і своїх близьких. Хоча своїх батьків вона публікує нечасто. Нижче представлений той рідкісний випадок, коли Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці зворушливий сімейний знімок.

На ньому вона сфотографована з татом і мамою. Лілія Ребрик багато досягла у своєму житті, особливо в кар’єрі. Однак вона вважає, що найбільша цінність у житті це сім’я. Це вона підтверджує своїми фотографіями, дітей та чоловіка, які розміщує в інстаграм.

Лілія Ребрик з батьками та сестрою

Шанувальники цінують те, як вона ставиться до своєї сім’ї і як любить своє батьків. Лілія Ребрик та фотографія де вона з батьками, була зроблена в Чернівцях. Там і зараз живуть її батьки.

Як написала під фотографією Лілія Ребрик, вона сама собі ставить питання на кого вона схожа з батьків? У неї дивовижні почуття коли вона до них приїжджає. Адже для батьків Лілія завжди буде маленькою дівчинкою. Вона цінує це, любить і поважає своїх батьків.

А ви як думаєте на кого схожа Лілія Ребрик? На тата чи маму?

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.