Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська завжди дивує шанувальників. За роки своєї кар’єри вона стала народною артисткою, взяла участь у проєкті “Танці з зірками”, взяла під опіку двох чудових прийомних доньок, та й багато-багато іншого. А тепер вона анонсувала видання своєї першої дитячої книжки.

Під час зустрічі на фестивалі “Книжкова країна” співачка анонсувала вихід дитячої книжки під назвою “Мама тебе знайде”. Наталія працює над новинкою разом із видавництвом “Ранок”, у якому вона і вийде.

За словами самої артистки, у творі закладено велике кохання, ніжність і почуття надії. Також вона зазначила, що ця робота отримала життя, завдяки праці та натхненню цілої команди. Відвідувачам фестивалю пощастило ознайомиться зі змістом цієї книги.

Наталія Могилевська заявила про новий проєкт у новій сфері
Наталія Могилевська заявила про новий проєкт у новій сфері

Головними персонажами історії виступають маленькі ведмежата. Вони перебувають у пошуках свого дому та сім’ї. Герої пройдуть багато труднощів і перешкод, але все ж зможуть дістатися до мети. За словами Наталії, головним натхненням стали особистий життєвий досвід і переживання.

Ця історія народилася з тих історій, які вона складала для маленької Софії, яку разом зі старшою Мішель співачка раніше удочерила. Саме для неї вона на ніч розповідала казки про ведмежат, які знайшли дім у чужій родині.

Тема прийомних дітей та їхнього усиновлення завжди була важливою для артистки, і стала ще актуальнішою після 24.02.2022. Наталія сподівається, що ця історія допоможе багатьом відчути, наскільки такі діти потребують опіки дорослих, що подарує цим дітям новий дім.

Популярне

Схожі статті

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.

“Супер жінка”: Наталія Могилевська показала перше фото з 4-річною донькою Софією та зачарувала до сліз

Наталія Могилевська розчулила фанатів новим фото, на якому зображена в обіймах із донькою Софією. Зворушливий допис співачка опублікувала у своєму фотоблозі.