(Відео) Мрія Алли Пугачової збулася: сад з плетистими трояндами, не такий, як у Валентина Юдашкіна

Алла Пугачова іноді сидить в трояндах на кріслі та відпочиває. Слухає спів птахів і дивиться на чарівні троянди, і вдихає їх аромат.

Багато людей люблять квіти та не тільки у вазі. Особливо мати гарний вигляд квіти в саду і навіть в городі.
Жінки без розуму від красивих і ароматних квітів, та й не тільки жінки. Чоловіки, також люблять квіти та деякі навіть доглядають за ними на своїй земельній ділянці.

Вони зачаровують і підіймають настрій. А вранці ви виходите в сад і милуєтеся тієї незабутньої красою. Уявіть ту ж картину коли пройде невеликий дощ і крапельки дощу залишилися на листі та пелюстках троянд.
Троянди звичайно вважаються одними з найкрасивіших квітів. Їх розводять багато домогосподарки та хваляться ними.

А як ви думаєте у представників шоу-бізнесу є час доглядати у своєму саду або біля будинку за квітами? У більшості звичайно немає такого часу. Вони наймають садівників і ті упорядковують сад і доглядають за квітами.
Але є і такі зірки, які люблять возитися з квітами та найголовніше це їм подобається.

Алла Пугачова

Так Алла Пугачова на своєму каналі ютубі, розмістила відео, на якому розповідає своє бачення кольорів і зокрема про троянди. Алла Пугачова порівняла свій сад з садом Валентина Юдашкіна і констатувала, що у нього все рівненько, все підстрижені та виконано в європейському стилі.

Але вона хотіла не такий, а просто природний з кучерявими трояндами. Це була її давня мрія. І ця мрія збулася. Тепер Алла Пугачова іноді сидить в трояндах на кріслі та відпочиває. Слухає спів птахів і дивиться на чарівні троянди, і вдихає їх аромат.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.