Молитви про захист від духу гноблення і сумніви. Читайте з вірою в серці

Господи, Ви говорите, що я повинен вірити, а не сумніватися, в іншому випадку я подібний до морської хвилі, яку вітер розвіває і підкидає.

Молитва про захист від духу сумніву

Ісус, Ти помер на хресті, тому що я позбувся слави Божої. Я не бачив дірок у Твоїх руках або на Твоїх боках, але я вірю. Ви говорите, що я повинен вірити, а не сумніватися, в іншому випадку я подібний до морської хвилі, яку вітер розвіває і підкидає. Я намагаюся, Ісусе, але я все ще сумніваюся.

Ослаб мій біль через мого невіри, дорогий Ісус. Благослови мене непохитною переконаністю в Тобі. Не дозволяй мені сумніватися в тому, що Ти дійсно альфа та омега. Збільште мою довіру і віру в те, що тільки Ти – Бог, всемогутній, усезнавець, всеблагий і творець неба і землі. В ім’я Ісуса. Амінь.

Моліться з вірою!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу непрощення

Всемогутній Ісус, Ти простив гріх всьому світу. Ти такий праведний і святий, про Господь. Ісус, я молю, щоб Ти захистив мене від духу непрощення. Ісус, я молю, щоб Ти зруйнував усі мої образи та пом’якшив моє серце. Поламаєш всю гіркоту, яка перебуває в мені, в ім’я могутнього Ісуса з Назарета. Наповніть моє серце любов’ю, яка волає: “Отче, прости їх” всім, хто коли-небудь робив мені біль. Амінь.

Молитва про захист від духу гноблення

Милосердний Бог, я люблю Тебе та обожнюю Тебе. Ви говорите, що помститеся Вам і що Ви відплатите моїм гнобителям за те, що вони зробили з Вашою дитиною. Дай мені самовладання не шукав помсти, але повірити в те, що Ти помстишся за мене свого часу. Підніміть мій дух від обтяжувального на мене гноблення. Твоє Слово говорить, що Ти викупив мене, і я вільний.

Боже, спаси мене від гнобителів. Звільни мене від темряви. Дозволь мені жити у Твоєму досконалому світі.  Так само як Ти звільнив полонених, звільни мене. В ім’я мого воскреслого Господа і Спасителя Ісуса Христа. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.