(Фото) Юрій Горбунов з синами на прогулянці: як три мушкетери!

Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій він ходить з двома синами. Один в колясці, інший йде поруч.

Діти, як правило, завжди радують своїх батьків. Особливо коли вони ще маленькі. Заведено вважати, що мама постійно повинна бути зі своєю маленькою дитиною. Це і зрозуміло, найголовніше – це годівля.

Адже малюкові періодично і досить часто потрібно її молоко. Папа повинен допомагати та брати участь у вихованні дитини та по можливості полегшити зусилля мами.

Хоча в інших сім’ях буває по іншому. Якщо мама дуже зайнята, або коли тато тимчасово не працює і вся ноша сімейного бюджету лягає на тендітні плечі жінки.
Тоді у тата більше обов’язків ніж у мами.
Він готує суміші, гуляє з дитиною і всіляко його розважає, щоб він не плакав.

А як питання виховання вирішують представники шоу-бізнесу?
Так, також! У тому тільки різниця, що у них буває менше часу, бо вони весь час на концертах, шоу або у відрядженнях.

Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій він ходить з двома синами. Один в колясці, інший йде поруч. Підписав фотографію Юрій Горбунов так: “Три мушкетери”.

Вони всією сім’єю ходять і мама теж. Катя Осадча і зробила це миле фото зоряної сім’ї. У них поповнення в родині та вони щасливі. Хороший теплий осінній день видався і чому б не погуляти всією родиною.

Чисте повітря малюкові необхідний. Але повітрі він краще буде спати. А Юрій Горбунов та Катя Осадча трохи відволічуться від постійних робочих клопотів.
Щаслива сім’я!

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.