Прості кунжутні коржі: готуються легко і всього кілька інгредієнтів

Ці прості коржі - доповнення до будь-якої страви. Їх на подив легко приготувати, і для них потрібно всього кілька інгредієнтів.

Вам і вашій родині приїлися звичайні млинці та просто млинці з сиром? Тоді рецепт нижче вам підійде. Це альтернатива вищепереліченого. Найцікавіше, що не потрібно морочитися зі складним приготуванням, а результат порадує вас і вашу родину!

Інгредієнти

300 г борошна, плюс додатково для присипки
250 г натурального йогурту
4 ст.л. насіння кунжуту
1-2 ст. ложки рослинної олії

Апетитні коржі

Метод

Крок 1
Насипте борошно в велику миску і додайте 1 чайну ложку солі. Додайте йогурт, 2 столові ложки води та насіння кунжуту, потім перемішайте, щоб вийшло тісто (воно буде досить вологим). Присипати робочу поверхню борошном і розкласти тісто. Розділіть на шість частин. Працюючи з одним кулькою за раз, а решта накриваючи кухонним рушником, скачайте в коржі товщиною близько 0,5 см.

Крок 2
Нагрійте велику сковороду або сковороду до сильного нагріву. Змастіть одну корж маслом і викладіть на сковороду масляної стороною вниз. Готуйте по 2-3 хвилини з кожного боку, поки на поверхні не з’являться бульбашки, а нижня частина не стане коричневою. Переверніть і готуйте ще 2 хвилини, потім перекладіть на тарілку. Продовжуйте готувати залишилися коржі. Оберніть їх фольгою і тримайте в теплі в низькій духовці, поки вони не будуть готові до подачі, або подавайте при кімнатній температурі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.