(Відео) Прикольний формат Shorts Насті Каменських і Потапа: “Не в пирогах щастя! “

Чому Настя Каменських вибрала Потапа, а не іншого? Адже напевно навколо симпатичної Насті Каменських крутилося багато красивих шанувальників.

Ви ставили собі питання чому дівчата вибирають одних хлопців, а на інших не звертають уваги?
Чому Настя Каменських вибрала Потапа, а не іншого? Адже напевно навколо симпатичної Насті Каменських крутилося багато красивих шанувальників.
Є багато того причин.

Як правило, вчені не можуть визначитися за якими критеріями дівчина вибирає свого судженого.
Але в чатах, особливо жіночих є припущення.

Настя і Потап

Щось миле: не обов’язково зовнішність. Пустотливі очі. Чарівна посмішка. Або те, як ви качаєте головою, коли говорите “Ні”. Як красиво розстеляють серветку на колінах / столі та обідаєш. Сміх. Пригнічене хвилювання, коли ви згадуєте дні, коли ви жили в гуртожитку, і як ваш найкращий друг виставив себе дурнем. Або просто говорю про свою маму. Вони милі, і ми їх обожнюємо !!!
Щось мужнє: лицарство. Коли ви схрещуєте руки в обороні. Коли ви візьмете на себе ініціативу. Коли агресивно виштовхуєш хлопців, які намагаються на нас залізти в автобусі / метро. Коли ви зателефонуєте, щоб переконатися, що я щасливо добралася до будинку.
Щось недосконале: родимка на нижній губі. Цей шрам на твоєму зап’ясті. Те, як ти возишся, коли розмовляєш зі мною. Невпевненість поглянути на мене лицем до лиця.
Дівчата хочуть запам’ятати вас, і немає нічого кращого цих дрібниць.
Щось цікаве: розмова на тему, яку ви знаєте, І я знаю. Або я знаю, а ти ні. Або ви знаєте, а я ні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.