(Фото) Ілона Гвоздьова в костюмі мандаринового кольору захопила шанувальників

Шанувальники захопилися як виглядає Ілона Гвоздьова та обсипали її компліментами в соцмережах.

Ілона Гвоздьова завжди прекрасно виглядає. У неї ідеальна фігура і видно, що Ілона Гвоздьова докладає чимало зусиль, щоб себе тримати у формі.

Наряди, в яких вона виходить на сцену або одягає в повсякденному житті їй завжди йдуть.
Нещодавно Ілона Гвоздьова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона постала в красивому, мандаринового кольору костюмі.

Шанувальники захопилися як виглядає Ілона Гвоздьова та обсипали її компліментами в соцмережах.
Сама ж Ілона Гвоздьова під фотографією у своєму посту розмірковує як же не бути “зручною” жінкою і найголовніше, щоб ніхто не зміг жінок використовувати.

Вона аналізує і замислюється про жіночу природу і часто ловить себе на думці, що у багатьох жінок є бажання всім догоджати. Начебто жінка створена для того, щоб усім робити комфортні умови та для натхнення.
наприклад:

щоб у чоловіка не виникало проблем
щоб діти тебе любили
щоб колеги та друзі захоплювалися тобою
найголовніше, щоб тебе ніхто не засуджував
і щоб ти всім подобалася.

І як констатує Ілона Гвоздьова, щоб цим переліченим вище пунктах відповідати, необхідно все робити на шкоду собі. А потім сама жінка на себе злиться, що не вміє сказати тверде – ні.

Однак як вважає Ілона Гвоздьова, краще бути “незручною” жінкою, але зате ви завжди залишаєтеся самим собою. Потрібно жити та не стримувати емоції, радість і коли хочеться – сміх.

Таким чином кожна жінка буде щаслива. А ви як вважаєте?

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.