(Відео) Наймиліші відео з Лізою і Гаррі: найпопулярніші двійнята

Відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей. Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

Всі батьки завжди люблять своїх дітей, незалежно від їх віку. Для них діти завжди залишаються маленькими. Батьки в будь-якому віці намагаються навчити дітей і дати їм свою пораду.

Представники шоу-бізнесу, також звичайні люди, з тією лише різницею, що вони постійно на очах у своїх шанувальників і ЗМІ.

Максим Галкін і Алла Пугачова просто обожнюють своїх дітей, дочку Лізу і сина Гаррі.

Також Максим Галкін часто розміщує на своїй сторінці в інстаграм фотографії та цікаві, а часом курйозні відео зі своїми дітьми.

Іноді це імпровізовані концерти, які влаштовується у них в сім’ї. Ліза може показувати, як вона танцює або співає. Так вона прекрасно заспівала пісню примадонни “Мільйон червоних троянд”. Відразу видно, що у неї талант не тільки до пісень, а й до танців.
Гаррі чудово грає на синтезаторі та також співає.

Ліза може показувати, як вона займається спортом і плаває. А коли Ліза і Гаррі разом з Максимом Галкіним працюють у себе в саду і доглядають за квітами – це просто зворушливо!

Більшість відео і фото, які Максим Галкін розміщує в соціальних мережах, на яких присутні їхні діти, підіймає настрій у їхніх шанувальників і просто звичайних глядачів.

Гаррі та Ліза радують своїх батьків і не тільки. Ті відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей, і вони захоплюються Лізою і Гаррі.
Після таких відео Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

З кожним роком діти підростають, зграю розумнішими та радують Максима Галкіна та Аллу Пугачову.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.