Чи зможете знайти колібрі? Час не обмежений. пройдіть тест

Відмінною особливістю колібрі, є вміння швидко махати крилами і створюється враження, що вони в повітрі стоять на місці.

Колібрі, є однією з найменшою пташкою на планеті. Подивіться на фотографію квітучого саду – де колібрі? Вона довжиною 5 см і дуже мало важить – 4 грами. Уважно погляньте на фотографію і виявіть пташку. Час для вас не обмежена, так як цей тест непростий.

На планеті класифіковані 350 видів колібрі. Колірна палітра у них різна і вага також. Невеликі види можуть важити до 2 грамів, проте зустрічаються особини вагою до 20 г. Відмінною особливістю цих птахів, є вміння швидко махати крилами і створюється враження, що вони в повітрі стоять на місці.

Колібрі люблять нектар квітів як бджоли і джмелі. Це вам буде підказкою. Другий підказкою буде колір пташки, яку ви шукайте – вона зелена. У зв’язку з чим пташка майже не видно на тлі саду. Якщо у вас все-таки не виходить самостійно знайти колібрі, погляньте на зображення ніже.Ну, що вийшло знайти колібрі ?. Якщо немає – подивіться в нижній лівий кут фотографії.

Можливо ви впоралися з цим тестовим завдання не використовуючи підказки. Тоді можете себе вважати уважною людиною. І це високий рівень. Ну а для тих, хто не знайшов пташку – подивіться на другу фотографію – вона в жовтому колі.

 ""

Не потрібно засмучуватися якщо ви не виявили колібрі – продовжуйте проходити тести такого рівня і черерз час ви будете більш уважні і сконцентровані. Ці тести допомагають тренувати ваш мозок, так вони до того ж ще й цікаві.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.