Тест на уважність: знайдіть за 1 хвилину чим відрізняється на зображенні гусак – серед інших

Художник на цій картинці намалював бравого одноногого гусака - пірата. Він хвацько тримає шаблю і, на перший погляд, зовсім грізний.

Про піратів напевно все в дитинстві читали або дивилися фільми. А про бравих піратів і не тільки діти люблять дивитися захопливі серіали.

А казку “Острів скарбів” деякі люди зачитували до дірок. Грозний і нещадний капітан Флінт наводив жах не тільки на морі, але і на суші.
Навіть англійські в той час чиновники таємно пишалися, що капітан Флінт був англійцем.

Художник на цій картинці намалював бравого одноногого гусака – пірата. Він хвацько тримає шаблю і, на перший погляд, зовсім грізний. Однак якщо ви з ним зустрінетеся в бою, то вам не пощастило.

На цих двох картинках є одна відмінність, яку необхідно виявити за одну хвилину. Відразу скажемо, що ця відмінність невелика і його навіть уважна людина не відразу помітить.

Ця дрібна відміна багатьох людей ставило в глухий кут при проходженні цього тесту на уважність.
Спробуйте і ви свої сили та знайдіть чим відрізняється на двох картинках бравий гусак пірат?
Вдалося знайти це маленька відмінність? Якщо вам буде потрібно більше часу, щоб знайти відмінність – щось не звертайте увагу на годинник.

Новачкові, звичайно буде важко знайти відмінність, навіть і за більше часу ніж одна хвилина.
Однак після того, як ви потренуєтеся на інших тестах, то розгадаєте і такого роду складні тести на уважність. А зараз спробуйте удачі.
Для тих хто не виявив відміну, то його можна побачити на зображенні нижче

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою.

Відмінність обведено кружком

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.