Екс-дружину Дзідзьо застукали на прем’єрі його фільму

Дружина Дзідзьо Славія з'явилася на заході в Києві. Це породило чутки про те, що музикант возз'єднався зі своєю екс-дружиною.

Восени минулого року SLAVIA і Дзідзьо розлучилися. Музиканти вирішили розповісти про це тільки навесні 2021 року, коли приховувати це стало неможливим.

Однак з тих пір було багато фактів, які говорили про те, що SLAVIA зійшлася з екс-чоловіком.

То вони коментували один одному публікації теплими і ласкавими словами, то ходили один до одного на заходи. Остаточною крапкою стало те, що зараз SLAVIA відвідала презентацію фільму Дзідзьо.

У київському кінотеатрі з’явився весь зірковий бомонд – Оля Полякова, Ада Роговцева, Ахтем Сеітаблаєв, Володимир Остапчук та інші

Славія прийшла на презентацію фільму до Дзідзьо
Славія прийшла на презентацію фільму до Дзідзьо
Славія прийшла на презентацію фільму до Дзідзьо
Славія прийшла на презентацію фільму до Дзідзьо

Відзначимо, що Славія в жовтні 2021 цього року підтвердила інформацію про те, що вона спілкується зі своїм колишнім чоловіком. Правда, на якому рівні знаходиться їх спілкування – невідомо. Можливо, воно вже давно перейшло рамки партнерських або дружніх.

У всякому разі, можливо, Славія та Дзідзьо нарешті скасують низку цих розлучень, які почали по черзі відбуватися після початку карантину.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.