Молитви за покійних, за упокій Душі

Ці молитви читаються з чистим серцем і вірою в Господа.

Молитва за душі в чистилищі

Вічний спокій дарує їм, Господи, і так вічний світло сяє над ними. Нехай душі вірних, з ласки Божої, покояться з миром. Амінь.

Молитва за померлих родичів і друзів

Всемогутній Батько, джерело прощення і спасіння, дарує, щоб наші родичі і друзі, які пішли з цього життя, могли, завдяки заступництву Пресвятої Діви Марії і всіх святих, поділитися своїм Вічним щастям через Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитви за покійного за прощення і мир, і за скорботних

Господь Ісус, наш Спаситель, Ти охоче віддав Себе на смерть, щоб всі люди могли врятуватися і перейти від смерті в нове життя. Послухай наші молитви, з любов’ю дивись на людей, які сумують і моляться за свого мертвого брата, сестру, батька, матір і родичів.

Господь Ісус, Ти один святий і щедрий, прости нашому брату, сестрі, батьку, матері і родичам їх гріхи ..

Вмираючи, Ти відкрив врата життя для тих, хто вірить в Тебе. Не дозволяй нашим близьким відокремитися від тебе, але Своєю славною силою дай їм світло, радість і мир на небесах, де Ти живеш на віки віків. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.