Ще один палац та особистий стиліст: як виглядає улюблена вихованка Лізи Галкіної

У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Представники шоу-бізнесу завжди перебувають під пильною увагою засобів масової інформації та їх шанувальників. Від них ніде не сховатись. Але й самі зірки підігрівають їхній інтерес до своєї персони за допомогою соціальних мереж.

Щоправда, це не все роблять. Оскільки деякі представники шоу-бізнесу не хочуть показувати своє особисте життя. Не завжди можна навіть трохи дізнатися про те, як вони живуть.

Однак Максим Галкін не з тих людей, він із радістю ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, як вони живуть з Аллою Пугачовою. Також Максим Галкін розміщує фото своїх чудових дітей.

Так недавно Максим розмістив на своїй сторінці в інстаграм кілька фотографій, де показав їхній палац. До того ж у вихованця Лізи Галкіної є особистий стиліст і навіть палац. А вихованець – це рудий пухнастий померанський шпіц. Звати її Маруся. Це улюблениця Лізи. У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Ліза та шпіц – Маруся

Її подарували Лізі та Гаррі на день народження. Вони завжди мріяли про такого чотирилапого друга. У зв’язку з тим, що Марусі має свій стиліст, то вона вважається модницею і гарною нареченою в окрузі.

Як каже Максим Галкін, що коли Марусю підстригли, то вона стала схожа на гарне ведмежа.
Коли Максим Галкін знімав Марусю на відео, вона демонстративно показала свою зачіску і пішла до своєї власний палац у мініатюрі.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!