Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур та які причини, що вона його приховує від громадськості

Коли Алла Мазур відвідувала світські заходи, можна було побачити, що з нею часто був присутній Роберт Опаленик. Було також помічено, що вони обіймалися і трималися за руки.

Представники шоу-бізнесу часто не хочуть, щоб ЗМІ та їхні шанувальники щось знали про їхнє сімейне життя. Це буває з різних причин. Проте всюдисущі журналісти та шанувальники “докопуються” практично до всіх секретів зірок.

Алла Мазур, яка є провідною інфопрограмою ТСН на телеканалі “1+1”, має єдиного сина. Звати його Артем.
Багатьох людей, у тому числі й шанувальників телеведучої, цікавить, хто її чоловік?
Алла Мазур популярна та улюблена багатьма телеглядачами телеведуча. Однак хтось батько її сина вона не поширюється.

Алла Мазур має серйозний погляд і чіткий голос і це підкуповує глядачів. На вказаному каналі Алла Мазур працює понад двадцять років. Вона чудово справляється зі своєю роботою та швидко реагує, коли є непередбачені ситуації. Тож Алла Мазур була нагороджена шістьма нагородами Телетріумфу.

Навіть журналом “Фокус” її було внесено до ТОП найуспішніших жінок України.
І хоч Алла Мазур завжди на публіці, але особисте життя тримає під секретом. Про неї майже нічого невідомо. Коли Аллі Мазур було 42 роки, вона народила сина – Артема.

Тоді засоби масової інформації та публіка обговорювали хтось її чоловік та щасливий батько її сина. Але Алла Мазур не повідомила нікому, хто батько її дитини.
Усі губилися у здогадах.
Нині Артему – 13 років.

Періодично Артем з’являється на телеекрані разом із мамою.
Досі Алла Мазур не відкрила таємницю, хто батько її дитини.

Однак у соціальній мережі ходять чутки, що це Роберт Опаленик, який є відомим журналістом і головним редактором випуску новин на тому ж каналі, де працює Алла Мазур.

Роберт Опаленик та Алла Мазур

Коли Алла Мазур відвідувала світські заходи, можна було побачити, що з нею часто був присутній Роберт. Було також помічено, що вони обіймалися і трималися за руки. З усього цей ЗМІ зробили висновок, що Алла Мазур та Роберт Опаленик не просто колеги.

До того ж багато хто помітив, що син Алли Мазур дуже схожий на Роберта Опаленика.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.