Коханка Мурата Налчаджіоглу зробила собі губи: намагається бути схожою на Ані Лорак

Коханка Мурата Налчаджіоглу нещодавно зі своїм нареченим відпочила у горах. Проте у понеділок вона вирішила поспішити повернутися на роботу — вона працює візажистом у Києві.

Дівчина хоч і не є блогером, проте часто публікує у себе в Інстаграм новини, фотографії. Шанувальники помітили, що останнім часом Лілія Абрамова надто змінилася. Фанати найбільше змін побачили в області губ у дівчини. Найімовірніше, вона скористалася послугами косметологів і зробила собі ефект “губки бантиком”, щоб вони візуально виглядали ще більше.

Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу
Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу

Підтвердження цього факту можна побачити у нових фотографіях та історіях Лілії. Так, на думку фанатів, вона візуально намагається наблизити себе до вигляду минулого кохання Мурата — Ані Лорак.

Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу
Лілія Абрамова, наречена Мурата Налчаджіоглу

Взагалі чутки про те, що Лілія намагається бути схожою на Ані, ходять уже давно. Шанувальники подейкували, що нова обраниця Мурата Налчаджіоглу навіть планувала лягти під ніж. А все для того, щоб її благовірний, дивлячись на свою наречену, все більше закохувався в неї, згадуючи колишню пристрасть з Ані Лорак.

Нагадаємо, 2021 року стало відомо, що екс-чоловік співачки Ані Лорак, з яким та розлучилася через зраду, зробив своїй новій пасії пропозицію. Звати нову обраницю Мурата Налчаджіоглу Лілія Абрамова.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія готуються до весілля
Мурат Налчаджіоглу та Лілія готуються до весілля

Вона українка, родом із Запоріжжя, зараз працює візажистом у Києві. Слід зазначити, що весілля ще не було, і Мурат не поспішає анонсувати одруження. Хоча у так званий “медовий місяць” пара вже з’їздила. Для відпочинку закохані обрали український курорт – Карпати.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.