(Фото) Лілія Ребрик здивувала шанувальників своїми ногами: Анастасія Волочкова – відпочиває!

Лілія Ребрик просто проходячи повз красивий будинок, позує з високо піднятою ногою у професійній розтяжці!

Цілеспрямованість Лілії Ребрик не перестає захоплювати шанувальників. Безліч талантів та захоплень характеризує колишню спортсменку.

Опубліковані у соціальній мережі кадри з неймовірною розтяжкою підтверджують, що харизматична Лілія заслужено має звання майстра спорту зі спортивної гімнастики. Вона постійно ділиться з читачами кадрами зі свого щасливого сімейного життя.

Сьогодні у популярної актриси та телеведучої грайливий настрій, який підтверджують життєрадісні знімки. На них Лілія Ребрик, просто проходячи повз гарний будинок, позує з високо піднятою ногою у професійній розтяжці!

Образ, створений за допомогою речей, що чудово підходять один одному, надихає на відмінний настрій. Стильні блакитні джинси, білий теплий светр і кросівки в тон створюють прекрасний осінній образ. Модне пальто неймовірного зеленого відтінку доповнює елегантну цибулю.

Лілія підписала блискучі, вдалі знімки питанням, які плани у фоловерів. Вона своєю чергою впевнено рухається до вихідних днів. Оскільки Лілія постійно публікує фотографії щасливого сімейного життя з чоловіком Андрієм Диким та двома прекрасними дочками, можна припустити, що вихідні вона проведе з улюбленою родиною.

Практично щодня ми спостерігаємо, як актриса ділиться своїми переживаннями та настроями в Instagram. Остання публікація свідчить, що колишніх спортсменів немає. Лілія Ребрик пам’ятає про спортивне минуле та регулярно займається, про що демонструє феноменальна розтяжка.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.