Померла бабуся Івана Урганта актриса Ніна Ургант, їй було 92 роки

З життя пішла 92-річна бабуся російського телеведучого Івана Урганта Ніна. Останніми роками життя актриса мала проблеми з ногами. Про важку втрату стало відомо у п'ятницю, 3 грудня.

Померла актриса Ніна Ургант, повідомляє “Фонтанка” з посиланням на прес-службу Олександринського театру. Їй було 92 роки.

Бабуся Івана Урганта, Ніна Ургант
Бабуся Івана Урганта, Ніна Ургант

Незадовго до смерті зірка радянського та російського театру та кіно Ніна Ургант розповіла, що через тривалу хворобу погано почувається. 91-річній акторці доводиться постійно сидіти вдома. Ніна Миколаївна має проблеми з ногами.

Також знаменитість страждала на хворобу “Паркінсона”, тому останні місяці, а можливо навіть роки її життя, ознаменувалися тяжким болем і спробами терпіти свій стан, пишуть у пресі.

Андрій Ургант, син Ніни Ургант, розповідав, що у віці 91 року у його матері виникли проблеми з промовою, координацією. Подробиць її стану чоловік не розкривав, проте констатував, що почувала себе дійсно дуже і дуже погано.

Ніна Ургант на обкладинці журналу «Радянський екран» у 1975 році. Сьогодні акторки не стало. Їй було 92 роки. Співчуємо її не менш талановитим синові Андрію та онуку Івану
Ніна Ургант на обкладинці журналу «Радянський екран» у 1975 році. Сьогодні акторки не стало. Їй було 92 роки.

Зазначимо, онук артистки Ніни Ургант Іван сьогодні є одним із найпопулярніших телеведучих Росії, є актором, коміком, сценаристом. На його шоу з нетерпінням чекають на запрошення всі зірки Росії та близького зарубіжжя.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.