10 кумедних фотографій собак з випадковим показом мови

Звичайно, це може бути грубо і непривабливо, коли висувають язика, але коли собаки роблять це, вони стають комічними.

Професійний фотограф собак Енн О ‘Ніл представляє свою добірку. Як фотограф, який спеціалізується на образотворчих портретах собак, його робота полягає в тому, щоб відобразити красу і грацію. Однак іноді зображення, які відображають – менш витончені, але смішні і цікаві.

Деякі з його улюблених фото стосуються собак, спійманих в середині лизання мовами, кучерявими найзабавнішими способами. Звичайно, це може бути грубо і непривабливо, коли висувають язика, але коли собаки роблять це, вони стають комічними.

Подивіться кілька веселих собачих мов:

# 1

 ""

# 2

 ""

# 3

 ""

# 4

 ""

# 5

 ""

# 6

 ""

# 7

 ""

# 8

 ""

# 9

 ""

# 10

 ""

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.