Скільки Софія Ротару бере за власний корпоратив? Недешева “Червона Рута”

Софія Михайлівна Ротару – це без перебільшення легенда сцени. До чого і радянської, і сучасної.

Творчість Ротару має свою окрему сторінку в історії становлення українського та російського шоу-бізнесу.

Софія Ротару
Софія Ротару

І тому тому цінник на її виступи досить високий — адже Софія Михайлівна зірка відмінного рівня. До речі, зірки такої величини відкрито не афішують цінник на свої виступи, називаючи його лише замовникам під час укладання договору. Цікаво також те, що вартість виступу Ротару може змінюватись в залежності від різних обставин та особливостей побажань замовника.

Софія Ротару високо цінується на зірковому “ринку”

Софія Ротару
Софія Ротару

Нещодавній виступ Софії Ротару на корпоративі в Берліні вилився в скандал, що досі не вщухає. Роззяви та преса “діагностували” артистці хворобу Паркінсона, і буквально атакували сім’ю співачки безтактними розпитуваннями. Проте потривожений спокій зірки явно окупився. У шоу “Ти не повіриш!” на каналі НТВ підрахували: за виступ Ротару, що викликав резонанс, отримала близько шести мільйонів рублів.

Софія Ротару
Софія Ротару

Чи дійсно ця ціна дійсності відповідає — невідомо. Представники піар-групи Софії Ротару вважають за краще не коментувати таку інформацію.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.