“Мужик врізався та втік”: дружина шоумена Анатолія Анатолича потрапила в аварію

Увечері 14 грудня у Києві трапилася аварія за участю дружини шоумена Анатолія Анатолича.

Юлія Бойко, яка у 2021 році подарувала своєму чоловікові Анатолію Анатоличу дитину, поскаржилася на те, що напередодні потрапила до ДТП.

Про те, що трапилося в Києві в районі Оболоні, в Інстаграм-сториз розповів сам ведучий, записавши серію роликів з місця події.

Інтерв’юер та телеведучий поскаржився, що через ДТП автомобіль отримав пошкодження бампера та фар. Чоловік розповів, що на момент зіткнення за кермом була його дружина. Відомо, що інший автомобіль просто в’їхав у машину сім’ї Анатолія Анатоліча та втік з місця ДТП.

“Мужик на Cayenne врізався, вийшов, побачив і втік. Запам’ятали тільки номер: 0080. Подонок: п’яний на такій швидкості вилетів”,

– Спершу заявив на камеру Анатолій Анатолій.

Потім з’ясувалося, що Анатолій Анатолій та його дружина Юлія Бойко написали заяву за фактом ДТП у поліцію. Правоохоронці досить оперативно розшукали горе-водія та тимчасово затримали його, щоб провести експертизу. Як розповів пізніше сам Анатолій Анатолич, медична експертиза показала, що водій Порш Кайєн був тверезий.

Анатолій Анатолич підкреслив, що свою дружину не вважає винною в цій аварії, і уточнив, що інший водій, який все ж таки винен, був за кермом тверезий.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.