“Дивись, що втратив”: гаряча Іра Горова наступила на п’яти Насті Каменських у спробі повернути Потапа

Колишня дружина Потапа Ірина Горова користується тим, що ще працює зі своїм екс-чоловіком, тому може отримувати від нього достатню кількість уваги.

Звичайно, враховуючи те, що Потап на даний момент одружений, у відкритий наступ Горова навряд чи піде – надто вона мудра і хитра для цього. Але показати свої “жіночі штучки” не проти.

Напередодні колишня дружина Потапа Ірина Горова просто довела до запаморочення всю команду “Мозки”. Вона опублікувала ефектний новорічний аутфіт – вечірню чорну сукню з величезним вирізом і відкритим декольте. А шия прикрашена акуратними широкими діамантами.

Дорожнечу вигляду Іри підкреслює її зачіска – акуратні локони. Загадковий погляд, рука, яка ніби поправляє волосся – це все в цілісній композиції створило шикарний образ.

Ірина Горова зробила таке яскраве та обговорюване фото на тлі своєї новорічної ялинки. У коментарях шанувальники залишили бізнес-леді безліч позитивних відгуків, адже виглядає ця дама справді чудово.

Фанати також припускають, що такими фотографіями Ірина Горова оголошує “відверте полювання на Потапа”, адже, напевно, в її душі ще є маленьке бажання повернути чоловіка, який так раптово пішов до Насті Каменських. Хоча і Настя теж не промах – знайде чим спокусити свого законного чоловіка, якого, за чутками, повела з чужої сім’ї.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.