Леся Нікітюк у міні-бікіні похвалилася засмагою: ліг рівно

Телезірка Леся Нікітюк у період морозів у Києві вирішила згадати теплі часи та виклала фото зі свого відпочинку.

Нікітюк стала більш відвертою у своїх публікаціях і висловлюваннях. Тому тепер її побачити у дуже відкритому купальному костюмі — не уявляє нічого дивного. Адже починала довгонога зірка з невинних публікацій у коротких сукнях.

Напередодні Леся Нікітюк виклала у свій блог фото із дошкою для серфінгу. В описі до фотографії телезірка розповіла, що хочеться поділитися якимись теплими фотографіями, оскільки зараз у Києві 10 градусів морозу.

На фото Леся справді майже не одягнена — на ній лише роздільний купальний костюм із принтом “зебри” та сонцезахисні окуляри. Вона стала в позу, повернувшись боком та задньою частиною до фотографа. Поза говорить про те, що Нікітюк хотіла максимально детально показати “сильні місця” своєї постаті. Для більшої впевненості телеведуча загадково дивиться в далечінь.

Ось що в коментарях пишуть її фоловери:

  • Ай, пече, – написала головна красуня країни Даша Астаф’єва
  • Гарна дупа
  • Тепло і відверто, головне що є чим пишатися
  • І як її Притула ще не всмаживши
  • Перша нормальна фотка за рік!
  • Чим більше жінка оголюється на публіку, тим менше шансів знайти справжнього чоловіка – супутника, який бажає бачити свою єдину тільки для себе)
  • Леся не натягуй труси до ребер і так все чудово

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.