Якою буде погода на Новий рік 2022 — прогноз синоптиків

Незважаючи на те, що незадовго до Нового року Україну накрили снігопади та холоди, безпосередньо в новорічну ніч погода буде зимовою далеко не скрізь.

Укргідрометцентр інформує, що в Україні 31 грудня та 1 січня погода буде з дощами та місцями з мокрим снігом. На Новий рік у країну прийде потепління, подекуди до +8 градусів. Тому весь сніг, який йшов кілька днів, а в деяких регіонах кілька тижнів, розтане.

Погода на 31 грудня в Україні

Повідомляється, що на заході в останній день цього року буде дощ або мокрий сніг. В решті регіонів невеликий сніг, удень місцями з дощем, лише у південній частині вночі без істотних опадів. Гостей та мешканців Карпат попереджають про те, що буде високий рівень небезпеки – пориви вітру досягнуть швидкості 15-20 м/с.

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік

Якою буде погода на Новий рік 2022: синоптики дали прогноз на 1 січня

Рік розпочнеться з того, що практично всі західні області накриють дощі. В решті областей буде мокрий сніг. Очікується, що температура повітря прогріється до плюс восьми.

Прогноз погоди на 1 січня 2022 року від Укргідрометцентру:

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік
  • Північ України – вдень +1+6, вночі від -1 до +3 градусів;
  • Захід України – +4 +8 градусів вдень, а вночі +2 +5;
  • Схід України – вдень від -1 до +2, уночі -1 -4 градуси;
  • Південь України – +3 +7 градусів вдень, а вночі від -1 до +3;
  • Центр України – +1 +6, вночі від -1 до +3.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.