“Квітуча Таюне”: Олег Винник на всю країну зізнався, що Сватко – його дружина

Олегу Виннику давно приписували та приписують роман із його бек-вокалісткою Таюне. Проте чоловік довгий час не наважувався підтвердити цю інформацію.

4 січня 2022 року талановита співачка та бек-вокалістка Олега Винника Таюне святкує свій День народження. Як би Олег не хотів приховати свого потягу до цієї чарівної красуні, і хоч би як намагався приховати їхні взаємини від очей громадськості, шила в мішку не приховаєш.

Незважаючи на всю серйозність ситуації, Винник щороку вітає свою дружину та матір своєї дитини з Днем народження. Він робить це публічно – публікує у себе в Інстаграм її фотографію та пише приємні слова, нагадуючи про важливість її ролі у його житті.

Олег Винник привітав Таюне із Днем народження

“Квітуча Таюне, з Днем народження! Хай твій голос звучить в унісон із серцями мільйонів людей, краса та молодість захоплять і надихають, а життєвий шлях буде світлим та щасливим! Багато літа”,

-Написав співак у своєму профілі.

На знімку, який Олег прикріпив до публікації, справді квітуча Таюне позує на сцені з оберемком квітів. Вона одягнена у коротку яскраву спідницю, що переливається під світлом софітів. Жінка посміхається, а її біле хвилясте волосся грайливо розпущене і робить її вираз обличчя милим, чистим і невинним.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.