“Насолоджуйтесь кожною миттю життя”: Волочкова показала нового чоловіка

Балерина Анастасія Волочкова відома своїм насиченим особистим життям - вона змінює чоловік як рукавички, і абсолютно не шкодує про це, адже від життя треба брати все.

Анастасія Волочкова у своєму Інстаграм-профілі показала, що вирушила на курорт зі своїм новим чоловіком. Солодкі фотографії в обійми балерина публікує в Мережі вже не вперше.

Наприклад, нещодавно Анастасія зі своїм коханим провела, зважаючи на все, романтичну вечерю. Так як на фото вона постала в червоній сукні з дуже виразним декольте. Ззаду жінку прийняв її новий залицяльник. Подробиці своїх взаємин вона не розкриває.

Нагадаємо, 45-річна Анастасія Волочкова повідомила, що на січневі канікули відлетіла на Мальдіви. Компанію балерині склав 44-річний банщик із Підмосков’я Сергій. З ним екс-прима Великого театру познайомилася на зйомках шоу «Давай одружимося!» тиждень тому. Волочкова зізналася, що про її романтичну поїздку розкажуть у наступному епізоді весільної програми.

Додамо, що у симпатії до учасника шоу «Давай одружимося!» першою Волочкову запідозрила Роза Сябітова Сваха зауважила, що між Анастасією, яку запросили представляти нареченого, та Сергієм виникла хімія. Обидва, наприклад, із азартом розіграли сцени з фільму про Тарзана.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.