(Відео) Камалія піснею “На Різдво” щиро привітала всіх з Різдвом

Як співає Камалі у пісні, потрібно дочекатися увечері, коли зійде перша зірка і загадати бажання. Адже на Різдво те, що ви загадаєте, завжди збувається.

Пройшов Новий рік, настає Святий вечір, а потім і Різдво.

6 січня 2022 року Святий вечір. Всі до нього готуються, і на святковому столі буде 12 страв. У людей піднятий настрій і всі вітають одне одного.

Представники шоубізнесу також не залишилися осторонь. Кожен по своєму привітав своїх шанувальників та просто глядачів. Це були сердечні привітання і всі бажали доброго щастя та гарного настрою.

Ви напевно теж готуєтеся у Святому вечорі та діти понесуть кутю своїм батькам, бабусям та дідусям. Це домашнє свято. За столом будуть близькі вам люди та ви згадаєте також своїх родичів.

Камалія також привітала всіх з Різдвом. І зробила вона це піснею “На Різдво”.
Як співає Камалі у пісні, потрібно дочекатися увечері, коли зійде перша зірка і загадати бажання. Адже на Різдво те, що ви загадаєте, завжди збувається. Коли загадуєш бажання, потрібно бути обережним у виборі бажань. І ніколи не шкодуй про те, що загадав.
Камалія всіх вітає з Різдвом!

Камалія

Після того як цей виступ був розміщений у соціальній мережі, багато шанувальників відписалися. Вони написали, що Камалія має чудовий вигляд та добре виконала пісню “На Різдво”. Інші привітали і саму Камалію з Різдвом.

Цю пісню приємно слухати на Святий вечір та на Різдво, особливо у виконанні чарівної та талановитої Камалії.

Натисніть на білий трикутник, щоб перейти до інстаграму і прослухати пісню.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.