Олену Проклову госпіталізували у Москві

Актриса радянського кінематографу Олена Проклова потрапила до лікарні. Лікарі підозрюють, що має інсульт.

Актрису Олену Проклову госпіталізовано з інсультом у Москві.

Про це пишуть місцеві ЗМІ, посилаючись на свої джерела.

Повідомляється, що ще недавно Проклова нормально зустріла Різдво, але вже у понеділок звернулася до швидкої допомоги зі скаргами на сильне запаморочення та підвищений тиск.

Їй зробили всі необхідні аналізи, заявивши, що акторку треба госпіталізувати.

Олена Проклова
Олена Проклова

Проведена магнітно-резонансна томографія (МРТ) мозку показала інсульт. За словами джерела, 10 січня Проклову перевели до реанімації у стані середнього ступеня тяжкості.

На даний момент не повідомляється, чи у свідомості Олена. Її близькі також відмовляються коментувати стан здоров’я актриси.

На даний момент лікарі роблять все можливе, щоб допомогти Олені повернутися до нормального стану, та усунути всі ризики, які загрожують її життю.

Нагадаємо, раніше ми робили на нашому Ютуб-каналі спеціальний сюжет про цю велику актрису. Посилання на відео унизу сторінки.

“Я плакала, а він змушував”: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти у дитинстві

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.