Дружина Дмитра Гордона Алеся Бацман розповіла про ревнощі та шлюбний контракт

Алеся Бацман – журналіст, редактор інтернет-видання, інтерв'юер. Публіці, природно, дуже цікаві подробиці її взаємин із одіозним журналістом Дмитром Гордоном.

Гордон та Бацман не люблять афішувати подробиці своїх взаємин. Тому на публіку у них все ідеально — вона його підтримує, завжди знаходиться за його спиною, ніби у тіні. Сам же Дмитро Гордон — лідер, голова сім’ї, проте завжди прислухається до думки дружини.

Нещодавно вийшло нове інтерв’ю Алесі Бацман для YouTube-каналу “Олицька”. Там Олеся розповіла, які причини можуть бути для сварок із Дмитром.

Алеся Бацман - журналіст та дружина Дмитра Гордона
Алеся Бацман – журналіст та дружина Дмитра Гордона

Бізнес-леді та журналістка зізнається — у них із Дмитром сім’ї взагалі не прийнято з’ясовувати стосунки чи підвищувати один на одного голос. Вони завжди сідають та обговорюють свої проблеми. До всіх можливих непорозумінь ставляться філософськи.

Алеся Бацман - журналіст та дружина Дмитра Гордона
Алеся Бацман – журналіст та дружина Дмитра Гордона

“Ніхто не йде, напевно, на жодні компроміси, тому що у нас немає ситуацій, за яких потрібно шукати компроміс. Я серйозно кажу: ми не сваримося”,

– Розповідає Олеся.

“За якимись політичними моментами. Не глобально, а ситуативно. Глобально ми 99,9% ми маємо одну позицію, дивимося в один бік”,

— каже дружина Дмитра Гордона у своєму інтерв’ю.

Алеся Бацман та Дмитро Гордон
Алеся Бацман та Дмитро Гордон

Проте, на противагу сваркам Бацман розповіла, що найбільше цінує у своєму чоловіка. Вона зізналася, що Дмитро дуже уважний і чуйний, і вона бажає всім жінкам, щоб їхні чоловіки були такими самими.

Алеся Бацман та чоловік
Алеся Бацман та чоловік

Алеся Бацман зізналася — у них із Дмитром Гордоном немає шлюбного контракту, оскільки стосунки ґрунтуються на партнерстві, і обидва партнери повністю самодостатні.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.