(Фото) Як виглядає Ганна Семенович після операції: відкачала жир із підборіддя та рук

Після операції Ганна Семенович із вдячністю відгукнулася про лікарів, які проводили їй операцію. Тепер їй необхідно відновити здоров'я та повернутися до роботи.

Ганна Семенович дійшла висновку, що займаючись спортом привести свою фігуру в нормальний вигляд – це довго та нудно. Тому вона вирішила вдатися до послуг пластичного хірурга. І вона вирішила діяти.

Анна Семенович готується до операції

Раніше Ганна Семенович говорила, що звернеться до пластичного хірурга, якщо буде в цьому потреба. Зірка вирішила, що немає потреби вимотувати себе дієтами та фізичними вправами, потрібно просто прийти до лікаря на операцію. Ганна Семенович зважилася на пластичну операцію, щоб позбутися жиру на підборідді та руках.

Анна Семенович

Як розповіла Ганна Семенович, вона хоче виступити перед фанатами в ідеальній формі та зробити їм музичний подарунок.
Ганна Семенович зізналася, що їй хотілося б покращити свою фігуру в деяких місцях. Вона звернулася до професійного пластичного хірурга, який використовує сучасні технології під час операції. Як сказала Ганна Семенович у тих місцях, де вона збирається прибирати жир – це проблемні місця для жінок, всі залежності займаєтеся ви спортом чи ні.

Анна Семенович

Після операції Ганна Семенович із вдячністю відгукнулася про лікарів, які проводили їй операцію. Тепер їй необхідно відновити здоров’я та повернутися до роботи.

Анна Семенович з персоналом клініки

Для інформації: раніше Ганна Семенович вирішила зменшити груди та зменшила її. Тому що їй проблемно ходити із дев’ятим розміром грудей. У Анни Семенович нині п’ятий розмір грудей.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.