Валерія Ніколаєва, зірку серіалу “День народження буржуя”, заспокоїли за допомогою смиренної сорочки

У психіатричній лікарні бригаді медперсоналу довелося надіти на актора сорому. Тільки таким чином його знерухомили.

Як раніше повідомляли засоби масової інформації, Валерій Ніколаєв потрапив до психіатричної клініки. Це сталося після того, як його зупинили правоохоронні органи та виявили, що Валерій Ніколаєв напідпитку. Коли його забрали до поліції, то в камері він почав скандалити з однокамерником.

Валерій Ніколаєв, сказав, що той вилив на нього окріп і обпалив руку та частину обличчя. Далі як повідомляли ЗМІ, він поводився неадекватно і тому Валерія Ніколаєва відправили до психіатричної лікарні. У психіатричній лікарні бригаді медперсоналу довелося надіти на актора сорому. Тільки таким чином його знерухомили. Потім суд ухвалив рішення про примусову терапію Валерію Ніколаєву. Як пишуть у засобах масової інформації Валерій Ніколаєв на умови утримання його у лікарні скарг не висловлював. Як сказав сам Валерій Ніколаєв, що тут: “Все чудово”.

Валерій Ніколаєв

Наразі актору 56 років. Як згадує актриса Евеліна Бледанс, Валерій Ніколаєв зухвало поводився на знімання. Він завжди відзначався буйним характером. Як розповіла Евеліна, Валерій Ніколаєв, робив все що, хотів, пив і не зважав на навколишню думку. Але актриса не ображається за таку поведінку Валерія Ніколаєва. Вона не фіксується на них.

Евеліна Бледанс дуже засмутилася, що Валерій Ніколаєв потрапив до психіатричної клініки. Але все лікується і, напевно, його ще можна врятувати, констатувала актриса.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.