(Відео) Дмитро Гордон: російські окупанти, які здалися в полон Україні

Зараз, у скрутні часи, журналіст ділиться фотографіями російських солдатів, які вирішили здатися в полон.

Відомий журналіст з України Дмитро Гордон повідомив, що він – особистий ворог президента Росії Путіна, бо військовий удар можливий також у його сім’ї.
Його знають за різноманітними інтерв’ю з діячами у сфері політики та культури.

У журналіста на цей час склалася критична позиція щодо Росії. У коментарях соціальних мереж він обіцяє не шкодувати загарбників, що ступають на українську землю, маючи на увазі вторгнення Росії в Україну.
На своєму каналі в YouTube телеведучий виклав ролик з екскурсом у своє минуле життя, починаючи від пологового будинку, де саме він народився.

Зробив він це не випадково, а для того, щоб дати зрозуміти, наскільки важливою є країна для нього, це Батьківщина.
І зараз, у складні часи, журналіст ділиться фотографіями російських солдатів, які вирішили здатися в полон.

Коментарі кажуть самі за себе. Дмитро закликає дивитися, показувати всім рідним, друзям, знайомим, наголошуючи, що Путін такого не покаже.
На фотографіях, опублікованих відомим журналістом, можемо бачити перших полонених. У його коментарях йдеться про те, що вони прийшли вбивати українців.

Дмитро показує російських полонених у місті Щастя, коли військові техніки (танки, БТР) було знищено українськими захисниками.

Фотографії в соціальній мережі однозначно дають зрозуміти, що часто окупанти здаються без бойових дій. Також на сторінці журналіста можна побачити, як плаче захоплений у полон загарбник.

Дмитро Гордон через Інстаграм сторінку звертається до матерів російських солдатів. Пропонує дивитися всім, як їхні діти прийшли вбивати українців, але натомість потрапили в полон.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.