Молитви, які читаються коли ви стривожені, занепокоєні і потребуєте сили та захисту. Читайте з вірою в серце

Якщо ви не можете впоратися з ситуацією і вам нікому допомогти, або проблема така, яка не піддається рішенню з вашого боку - зверніться до молитви

Коли ви стривожені або стурбовані та потребуєте сили, пам’ятайте, що Бог є цілитель номер один, який може спрямовувати вас нескінченними шляхами. Якщо ваше серце і життя зосереджені на Богові, Його Слові та Його Святому Дусі, ви можете бути впевнені, що Він спрямує ваш шлях. Основний засіб, яким Бог дає нам керівництво, є у Біблії. Ісус відповів: “Істинно говорю вам, ніхто не може увійти в Царство Боже, якщо не народиться від води та духу” (Івана 3:5).

Якщо ви готові довіритися здатності Бога спрямовувати ваше життя, моліться цією молитвою про себе або вголос:

Небесний Батько, коли я встаю сьогодні, я благаю, щоб Твоя сила спрямовувала мене, Твоя сила підтримувала мене, а Твоя мудрість спрямовувала мене. Нехай гляне переді мною Твоє око, Твоя рука захистить мене, і Твій щит захистить мене. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Захист мене від ворога

У вас є противник, який хоче атакувати ваші бажання, ваші думки навіть те, як ви бачите своє тіло і як ставитеся до нього. Вкрай важливо, щоб ви були напоготові проти підступів диявола. Якщо ви потребуєте захисту від ворога, моліться цією молитвою:

Отче Небесний, Ти даєш нам життя. Ти тримаєш усю владу у своїх руках. У Тобі тільки добре. У Тобі зцілення народів. У Тобі свобода від занепокоєння та свобода від болю. Сьогодні я прошу Тебе пробачити мені мої недоліки, мої гріхи та все інше, що може розлучити мене з Тобою. У Твому Дусі Твій дар зцілення живий. На Тебе, Господи, я можу покластися. Захист мене від ворога, щоб сьогодні я вибрав життя замість смерті. У цей час я молюся про те, щоб мені знов народитися в Тобі. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.