79-річний Пол Маккартні, з прапором України, заспівав із віртуальним Джоном Ленноном. Згадайте The Beatles (Відео)

У цей скрутний час для України визнані у всьому світі зірки підтримують нашу Батьківщину. Подивіться відео нижче і перейміться атмосферою, яка панує у всьому світі

Після подій 24 лютого 2022 року стало ясно, що є керівництвом Росії та її армією. Більшість країн світу засудили вторгнення Росії в Україну. Було введено сильні санкції, які боляче вдарили по економіці Росії і навіть по звичайних росіян. Представники шоу-бізнесу в Росії бояться висловлюватися проти дій керівництва російської федерації щодо України. Зірки з Росії бояться втратити величезні заробітки та гонорари від концертів. Правда є (їх мало) російських зірок, які не побоялися виступити проти керівництва Росії. Це Макаревич. Максим Галкін та інші. Світові представники шоу-бізнесу у всіх країнах підтримують Україну. Вони виступають із благодійними концертами, а гроші від них передають на допомогу Україні. Нещодавно один із творців The Beatles, британський музикант Пол Маккартні, також підтримав Україну. На своєму концерті він вийшов на сцену із прапором України і таким чином висловив солідарність із нашою країною.

Сірі Пол Маккартні 79 років. У своєму турі Got Back по США він 28.04.2022 року вийшов на сцену за неймовірними вигуками присутніх глядачів з українським прапором. Шанувальники гурту The Beatles побачили, як Пол Маккартні після того, як вийшов з прапором України, потім узяв гітару і заспівав разом із віртуальним Джоном Ленноном. Пол Маккартні виконав композицію “I’ve Got A Feeling”. Востаннє коли Пол Маккартні співав разом із Джоном Ленноном – це було 53 роки тому.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.