35-річна співачка Alyosha, дружина Тараса Тополі, поділилася зворушливим відео: співак змонтував нещодавно (Відео)

Якщо любов справжня, то жодна розлука їй не страшна. Це було доведено багаторазово. І сьогодні, у цей непростий час, Тарас Тополя та його дружина Alyosha це довели

Події, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року сколихнули не лише нашу країну, а й увесь світ. Демократична спільнота побачила, що являє собою російська федерація з її нинішнім керівництвом. Багато людей після 24.02.2022 року змушені були залишити свої будинки та виїхати у безпечніші місця, в західну Україну чи за кордон.

Представники шоубізнесу також намагалися убезпечитися і переїхали хто куди. Чоловіки повернулися та вступили до лав ЗСУ чи тероборони. Деякі одночасно навіть у теробороні продовжують займатися своєю професійною діяльністю.

Лідер гурту “Антітела” Тарас Тополя разом зі своїми товаришами вирішили вступити до лав тероборони. Перед цим він умовив дружину виїхати з дітьми до її мами, яка мешкає в США. Дружина, співачка Alyosha відмовлялася їхати, проте Тарас Тополя наполіг на своєму. Він сказав, що йому буде спокійніше, коли сім’я знаходиться у безпечному місці. Перебуваючи на великій відстані, подружжя часто спілкується по скайпу. І щодня вони чекають на намічену годину спілкування.

Нещодавно Тарас Тополя зробив сюрприз своїй дружині та надіслав зворушливе відео, яке він змонтував нещодавно. Потім Alyosha розмістила це відео на своїй сторінці в інстаграм. У своїй пісні Тарас Тополь використав архівні відео ролики, які ви можете побачити в сюрпризі-відео, яке він надіслав дружині. Alyosha прокоментувала це відео: “Моя рідна душа, промінь сонця, який завжди зігріє, розбудить, розплющить мої очі! Я тебе люблю всім серцем”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.