Тест – головоломка №13-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Коли ви постійно навантажуєте і тренуєте свій мозок, він знаходиться у відмінному стані та тому це особливо необхідно для літніх людей.

Головоломки зі сірниками сприяють цьому. Тому ми вам і пропонуємо чергову головоломку із сірниками. Ви будите уважнішими та це допоможе вам на роботі та в побуті. А уважність та усвідомленість можна збільшувати. Прочитайте інформацію нижче.

Намагаючись регулярно медитувати, ви природним чином почнете усвідомлювати свої думки та емоції у повсякденному житті. Ось кілька порад, які допоможуть вам розпочати роботу.

Виділяйте певний час кожен день, надаючи собі простір та усамітнення для практики медитації. Підтримання регулярного порядку в змінний час може бути надзвичайно корисним для вашого здоров’я.
Спостерігайте: не намагайтеся вимкнути свої думки. Натомість вважайте себе пасивним, але цікавим спостерігачем. Нехай думки приходять та йдуть, але не реагуйте на них. Просто зверніть увагу на цей час, і відпустіть судження. Будьте в курсі того, що відбувається у вашому розумі та тілі. Найпростіший спосіб зробити це – сконцентруватися на своєму подиху.

Відпустіть: спочатку це здасться вам складним, і судження будуть накопичуватися, але не лайте себе. Просто визнайте судження, перш ніж намагатися спостерігати його та відпустити. Поверніться до неосудного усвідомлення і зосередьтеся на диханні.

Продовжуйте повертатися: це абсолютно нормально, коли ваш розум блукає. Коли це станеться, просто постарайтеся обережно повернутися до справжнього та дихання чи будь-якого іншого якоря. Вам потрібно буде робити це знову і знову. Спроби зосередитися — це не невдача медитації, це її частина.

А тепер вирішіть головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це для вас проблема, ви знайдете правильне рішення на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.