74-річна Ніна Матвієнко вийшла на сцену у прозорій сукні: феєричний виступ Тоні Матвієнко та її мами (Фото)

Україна багата на таланти, особливо в шоубізнесі. Це наша країна доводить упродовж багатьох років. Ніна Матвієнко одна з талановитих українських зірок

Золотий голос України, Ніна Матвієнко відвідала Німеччину, щоб зустрітися з єдиною донькою Тонею та молодшою онукою. Вони не бачилися від початку подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року.

Зустріч рідних людей на вокзалі була дуже зворушлива зі сльозами радості. Цей сентиментальний момент зобразила Антоніна Матвієнко та опублікувала у соціальній мережі відповідний знімок.

У німецькому місті Магдебурзі відбувся феєричний виступ двох талановитих вокалісток, матері та доньки у рамках благодійного заходу.
Народна артистка на сцені виглядала, як завжди, неповторно. Шанувальники відзначили квітучу зовнішність та кристалічний голос 74-річної співачки.

Дочка поділилася в мережі невеликим фотозвітом після виступу. Співачка прокоментувала свої почуття на сцені. Коли бачиш у залі блискучі очі, як зірки у небі, здається, що знову перебуваєш у рідній країні – написала Тоня.

Старша з виконавиць Ніна Матвієнко для концерту підібрала фантастично гарну сукню вільного крою у фіолетовому тоні. Елегантність вбрання підкреслюють прозора тканина, з якої виконано вбрання та тонкі бретельки. Прикрашає сукню традиційна українська вишивка.
Зачіска артистки також в українському стилі, заплетені коси покладені у вигляді вінка.

Ніна Матвієнко відома тим, що не вдається до послуг пластичної хірургії. Проте має кращий вигляд за багатьох своїх ровесників.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.