34-річний Микита Добринін та Даша Квіткова ухвалили доленосне рішення повернутися до Києва: всі подробиці (Фото)

Багато українців після вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року залишили рідні будинки та поїхали у безпечні місця. Сьогодні багато хто вирішує повернутися додому

Приїхала до Києва та Дарина Квіткова. Дівчина є відомим українським блогером, стала популярною після перемоги у 8 сезоні телевізійного шоу “Холостяк” у 2019 році. Даша завоювала серце тілі та радіоведучого Микити Добриніна. Пара продовжила будувати стосунки після закінчення проєкту і незабаром Дар’я з Микитою стало подружжям, у 2021 році у них народився син.

У перші дні після нападу російських окупантів зіркова сім’я залишалася у Києві, але небезпека була надто великою і на початку березня Даша із сином вирушили до західної України. У середині травня Квіткова вирішила повернутись додому.

З Івано-Франківська дружину із сином забрав Микита Добринін. Даша розповідає про те, що подорож додому виявилася не простою.
Коли сім’я провела в дорозі дві з половиною години, Даша згадала, що залишила усі документи в Івано-Франківську. Тому довелося розвертатися та їхати за ними, втративши при цьому багато часу.

Дорогою довелося побачити картини, які залишили тяжке враження. Це зруйновані будинки, спалені танки, знищений міст. Це як справжнє пекло – поділилася Даша.

Коли нарешті дісталися власного будинку, не змогли відчинити двері, оскільки ключі були в іншому кінці міста. Їхати за ними довелося після настання комендантської години, були постійні вимушені зупинки на кожному блок-пості з перевіркою документів та речей.
Нарешті, о пів на першу ночі Даша Квіткова з чоловіком і сином потрапили додому. Вона зізналася, що почувається тепер щасливою.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.