40-річна Віра Брежнєва здивувала шанувальників: самостійно завантажує фури гуманітаркою для українців у Польщі

У перші дні вторгнення російських окупантів в Україну співачка Віра Брежнєва підтримує український народ, публічно засуджує дії влади росії

Артистка народилася у місті Кам’янське. Кар’єру артистка тривалий час будувала в росії, там же жила.
Незабаром після подій 24 лютого 2022 вона покинула росії та переїхала жити в Італію. Віра тоді з гіркотою розповідала, як чоловік із дочкою ховалися у притулку від обстрілу російських окупантів. Де нині перебуває сім’я співачки, невідомо.

Віра активно займається волонтерською діяльністю у центрах, організованих для допомоги біженцям.
Нещодавно співачка прилетіла до Польщі для допомоги з гуманітарними вантажами, які надсилаються в Україну.
У соціальній мережі Віра опублікувала фотографію, на якій вона зобразила напис на рекламному щиті у Варшаві “МИ З ВАМИ”. Фоном напису служить жовте пшеничне поле під Синє небо. Віра в посту подякувала Польщі за підтримку та нескінченну гостинність.

Віра Брежнєва завантажує гуманітарку

Наступна публікація в Інстаграмі сторіс Брежнєвої показує, що знаменитість самостійно розвантажує вантажні машини з гуманітарним вантажем, застосовуючи спеціальне обладнання.
Зірка одягнена в робочий одяг, а зверху на ній спеціальний жилет яскравого кольору для забезпечення безпеки.

Віра Брежнєва завантажує гуманітарку

Співачка каже, що у центрі мало волонтерів, більшість із них жінки, яким доводиться самим виконувати чоловічу роботу. Артистка в мікроблозі пише, що її ранок почався з рокли, це невеликий навантажувач, за допомогою якого транспортуються величезні коробки, розташовані на піддонах.

Крім того, Віра говорить про те, що у волонтерський центр потрібні не лише помічники для розвантаження машин, потрібні продукти та автомобілі.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.