Тест – головоломка №26-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам подобаються головоломки зі сірниками або тести на уважність, то ви можете про це написати у своїх коментарях. Ми будемо вам вдячні

Ми представляємо вам у цій статті чергову головоломку із сірниками. Ви повинні знати, що уважність можна покращувати та інформація нижче буде корисною.

Уважне слухання

Виберіть музичний твір, який ви ніколи раніше не чули, можливо, жанр, який ви зазвичай не слухаєте.
Намагайтеся слухати без суджень, просто відзначаючи різні аспекти – мелодію, ритм, вокал, музичне аранжування, інструменти, які ви можете розрізнити, як це змушує вас відчувати.
У міру того, як ви стаєте більш уважним слухачем, застосовуйте ці навички на робочому місці під час розмов та зустрічей, звертаючи увагу на те, що передається словами, тоном, виразом обличчя та мовою тіла, а також на те, як все це впливає на вас. та інших.

Почніть з малого

Практика усвідомленості має безліч переваг для вашого здоров’я, продуктивності праці та ваших стосунків, але важливо починати з малого та не очікувати, що ви зможете практикувати усвідомленість протягом тривалого періоду.

 

Як бізнес-мета, поставте собі кілька цілей, можливо, починаючи з однієї хвилини на день протягом першого тижня, збільшуючи до двох хвилин другого тижня і так далі.

Ви також можете використовувати цей початковий момент для перевірки різних типів практики уважності, ви можете знайти безліч інших пропозицій в Інтернеті, щоб спробувати.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це складно для вас, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Удачі та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.