Тест – головоломка №31-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Поліпшуйте своє фізичне та духовне здоров'я. Тренуйте не лише тіло, а й мозок. І тому існує багато методів. Наприклад, потрібно проходити тести на уважність, вирішувати головоломки чи розгадувати кросворди. Вибір за вами.

А в цій статті ми пропонуємо вам головоломку із сірниками. Вирішіть її. А уважність можна і треба тренувати, як і свідомість. Інформація нижче вам у цьому допоможе

З’єднайтесь зі звуком: увімкніть музику, слухайте звуки хвиль, природи чи інші заспокійливі звуки, або вловлюйте природні звуки навколо вас. Закрийте очі та налаштуйтеся на вибраний вами звук. Залишайтеся зі звуком, повертаючись до нього, коли відбувається відволікання, і, можливо, зверніть увагу, як ви дихаєте разом із ним.

Керовані образи: використовуйте образи з компакт-диска, вебсайту. Візуалізуйте, що ви перебуваєте в описуваному місці, чуєте звуки та відчуваєте їх. Пориньте у це переживання, а коли вправа закінчиться, принесіть зараз.

Створіть безпечне місце. Подібно до керованої уяви, створіть безпечне та зручне місце. Це може бути кімната, хатина в лісі або уявна земля, де вас захищають дракони, що вогнедишать!
Використовуйте свої почуття, щоб повністю увійти до безпечного місця. Зверніть увагу, як це виглядає, звертаючи увагу навіть на найменші деталі.
Зверніть увагу на звуки чи тишу. Як це? Залишайтеся в цьому місці деякий час і йдіть туди, коли вам потрібно заспокоїтися.

Нижче ви побачите правильну відповідь на головоломку.

Чудового вам дня та прекрасного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.