Форма долоні може розкрити характер людини. Дізнайтеся хто ви

Погляньте на фото і порівняйте долоню зі своєї або іншої людини і ви отримаєте інформацію про характер.

Характер людини можна визначити по деякій будові і формі його тіла. Ви можете визначити який у вас або ваших близьких і друзів характер. Це також відноситься і до незнайомих людей. Необхідно поглянути на фото і порівняти долоню зі своєї або іншої людини і ви отримаєте інформацію про характер.

 ""

1. Квадратна форма долоні з короткими пальцями

 ""

Деякі ситуації виводять вас із себе і ви не можете їх контролювати. Ви спонтанно можете “вибухнути” при сварці. Коли ви спокійні, то ніщо людське вам не чуже. Тому близькі люди до вас добре ставляться. У вас є настороженість до людей, яких ви майже не знаєте.

2. Середні пальці на прямокутної долоні

 ""

Ви потайний чоловік і не даєте виходити назовні своїх почуттів. Також ви запальний і не контактна людина. Ви прекрасно розумієте людей і знаходите вигоду з цієї якості. Ви любите самостверджуватися, так як, є творчою натурою.

3. Короткі пальці на прямокутної долоні

 ""

Ви лідер. Весь час шукайте собі заняття і досягаєте мети. Ви можете повести за собою людей і нав’язати їм свої думки і розуміння ситуації. Одна з негативних рис, яка характерна для вас, що вам все одно і ви не думаєте як це може вплинути на оточуючих вас людей. Їхні почуття і емоції вас не цікавлять.

4. Довгі пальці на прямокутної долоні

 ""

Ви дуже романтичний чоловік і до того ж вразливий. Ви завжди не впевнені в собі і тривога постійно заважає вам у житті. Однак незважаючи на ранимий і м’який характер – якщо вас доведуть до “білого жару” ви зможете постояти за себе!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.