Як виглядали перші чоловік та дружина Каті Осадчої і Юрія Горбунова: ексклюзивні фото та причини розлучень

Популярні українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов є законними чоловіком та дружиною. До цього шлюбу у них обох були інші обранці.

Катерина Осадча до кар’єри на телебаченні була успішною моделлю, яка розпочала свій шлях у цій професії у 13 років. Після повноліття вона вже завершила модельну кар’єру та вирішила піти у телевізійну журналістику. Тоді ж Катя вийшла вперше заміж і невдовзі стала матір’ю. Першим чоловіком Осадчої став бізнесмен та народний депутат від Партії зелених Олег Поліщук.

У пари народився син Ілля на другому році спільного життя в 2002, а вже в 2004 подружжя розлучилося. На думку Осадчої, однією з головних причин розлучення була їхня різниця у віці, а також непорозуміння. Коли вони познайомилися, їй було 17 років, а йому 32 роки.

Перший чоловік Каті Осадчої
Перший чоловік Каті Осадчої

Прожили ми разом три роки і розійшлися, коли я вже кілька місяців як була ведучою “Світського життя”. У певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміння, комусь треба було поступитися, комусь проявити себе мудрою людиною

, – коментувала Катерина свій перший шлюб.

Катя Осадча з сином Іллею
Син Каті Осадчої від першого шлюбу

Юрій Горбунов теж був молодшим за свою першу обраницю Людмилу на 12 років. Вони познайомилися у івано-франківському театрі, майбутня дружина зірки працювала актрисою балету. Його не відштовхнула різниця у віці і те, що кохана мала дитину від іншого чоловіка, Юрій удочерив падчерку Ксенію. Жодних подробиць стосунків із Людмилою Горбунов не виносив на публіку, а у 2015 році після 20 років разом подав на розлучення з дружиною. Саме тоді у нього зав’язався роман із Катериною Осадчею.

Перша дружина Юрія Горбунова
Перша дружина Юрія Горбунова

Зараз знаменита пара виховує двох спільних дітей, обидва хлопчики – Іван та Данило. Також Горбунов та Осадча ділилися своїми планами в майбутньому усиновити дитину, яка втратила батьків через війну, щоб подарувати їй щасливе дитинство та шанс на хороше життя, адже мають таку можливість.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.