Маша Єфросініна вразила надмірною худобою та зізналась, що тепер не подобається чоловіку: “Що за кістки?

Українська телеведуча Маша Єфросініна зізналась, що на фоні стресу та постійних переживань через війну в Україні, вона дуже сильно схудла. Жінка показала, як зараз виглядає її фігура.

Повномасштабна війна в Україні вплинула абсолютно на кожного українця і мабуть кожен із нас постарів за ці 7 місяців на років 10. На кожного стрес та тривога діє по-різному. Хтось починає заїдати погані емоції, а хтось не може з’їсти ні крихти. Українська телеведуча Маша Єфросініна відноситься до другого типу людей. За період війни жінка втратила вагу і занадто схудла.

В останньому випуску програми “Дорослі дівчатка”, яка виходить на Ютуб-каналі Єфросініної, телеведуча зізналась, що схудла настільки, що тепер не подобається власному чоловіку.

Мене чоловік не хоче. Він сказав: “Що за кістки?”. Він трохи поскиглив

, – розповіла у програмі Єфросініна.

А нещодавно телеведуча опубліковала в своєму Інстаграм-блозі відео, де показала, як готує сину смажену картоплю. В кадрі Маша з’явилася в облягаючих лосинах та короткому топі, показавши, як зараз виглядає її фігура.

43-річна телеведуча дійсно дуже сильно схудла. На це звернули увагу і підписники Маші, які почали коментувати не її рецепт, а її фігуру.

Ось, що написали підписники в коментарях:

  • “Маша, тобі терміново потрібно поправлятися”;
  • “Боже, так схуднула, але все одно красуня”;
  • “Маша дуже поважаю вас. Тільки невже така худоба це гарно, самій подобаються стрункі, але не такі, пробачте, але вважаю, що це не гарно”;
  • “Вам про себе потрібно трохи подумати та іноді хоча б їсти щось!”;
  • “Машуня, поїжте, у вас на вигляд дистрофія, а картопелька вам вже буде навіть на користь.”.
Маша Єфросініна вразила публіку надмірною худобою та зізналась, що тепер не подобається чоловіку

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні українська телеведуча Маша Єфросініна зайнялась активно волонтерством та допомогою постраждалим у війні людям. Пізніше жінка вирішила допомагати жінкам, які психологічно постраждали через війну. Єфросініна створила спеціальну програму, яка допомагає жінкам і дітям, що пережили окупацію, повернутись до нормально життя.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.