Прогноз погоди на літо 2020 роки від народного синоптика Леоніда Горбаня

Потрібно підготуватися до того, що два перші місяці літа будуть з дощами і середніми по температурі. Як посуха та спека очікується в серпні.

Літо в Україні очікується дощове і прохолодне. Однак холоду не буде. Це прогнозується на червень і липень 2020 року. У серпні все зміниться.

 ""

Народним синоптиком Леонідом Горбанем прогнозується таке літо. Ним складається прогнози на довгостроковій основі. Орієнтується він на Брюсов календар. Цей календар і прогнози на погоду грунтується на планети сонячної системи. Цей рік вважається роком Місяця. По розташуванню планет Леонід Горбань видає прогноз погоди.

 ""

Місячний рік обумовлює прохолодну погоду в Україні в червні і липні, з частими дощами. З огляду на те, що Сонце стоїть високо в небі, то прогрівати землю і повітря воно буде досить, щоб не було холодно, хоча дощі і охолоджують землю. Серпня очікується зовсім іншим. У цей місяць погода буде посушлива і спекотна. В середині місяця буде період без дощів, що триває два тижні.

 ""

Тому, потрібно підготуватися до того, що два перші місяці літа будуть з дощами і середніми по температурі. Як посуха та спека очікується в серпні.

Леонід Горбань констатує, що його прогноз по Україні завжди точний на 75%. Це він говорить зі своєї практики прогнозів за минулі роки. Коли він дає прогноз по областям, то ймовірність правильного результату у нього оцінюється в межах 95%.

 ""

Україна складається з семи кліматичних зон і тому прогнози по ним різні. Однак загальна тенденція завжди присутній за прогнозом. І тому можна зробити висновок, що нас очікує помірно тепле літо і значна кількість дощів.

Якщо прислухатися до географа-метеорологу Вірі Балабух, то вона вважає, що влітку буде поєднуватися перепадами атмосферних явищ: посуха, зливи, шквали і град.

 ""

Синоптиком Наталією Діденко, раніше також прогнозувалося, що закінчення весни буде дощове, а тепло наступити на початку червня.

Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що орієнтуватися потрібно на передбачення погоди народного синоптика Леоніда Горбаня. Решта ж, прогнози інших тільки підтверджують це.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.