Олег Винник підняв настрій хітом “Шльопанці “: реакція Олі Полякової

У вас підніметься настрій, коли перегляньте цей відео кліп.

Знаменитим співаком Олегом Винником, під час карантину було зроблено дію, яке підняло настрій, всім хто любить творчість співака і його друзям.

 ""

Він примудрився поєднати частину пісні “Шльопанці”, яку виконала в своєму кліпі Ольга Полякова з оперою “Євгеній Онєгін” зі знаменитої арії Ленського. Коли це виконав Олег Винник, по вийшов стиль хард-рок.

Відео: хіт “Шльопанці” у виконанні Олега Винника

Після того, як співак виклав в соціальні мережі свій ролик, то він підписав його, що цим відео хоче підняти настрій шанувальникам його таланту і колегам, а також знайомим.

Справа в тому, що в житті теж повинні бути позитивні моменти для гарного настрою.

Передплатники схвалили ідею музиканта, оцінивши якісне звучання, живе виконання, харизму і гумор співака. Люди в соцмережах оцінили як був виконаний цей кліп, а також гумор Олега Винника.

Оля Полякова, подивившись відео ролик, була ошелешена і прокоментувала його: “Ааааа! Серйозно? Ну це вогонь “.

Для порівняння подивіться відео кліп Ольги Полякової “Шльопанці”

Як ви думаєте – хто краще виконав?

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.