(Відео) Дієва молитва про допомогу. Позбавить від зла і всяких напастей, потреби і печалі

Я люблю тебе, Ісус. Допоможи.

Я підіймаю очі на гори – звідки моя допомога?

Моя допомога приходить від Господа, Творця неба і землі. (Псалми 121: 1-2)

Я люблю Тебе, Ісус, допоможи – допомога була першою молитвою, яку я коли-небудь згадував, коли молився. Я молився про це одного разу вночі, коли я був в подиві від слів, засмучений через відсутність змін і зростання, боровся за те ж, з чим боровся роками.

Іноді я ненавиджу звук свого власного голосу, молячись тими ж несвіжими молитвами про зміни, які не є достатньо гортанними для продовження.

Заради бога, я доросла жінка, але іноді я відчуваю себе дитиною. Я говорю те, що не хочу говорити. Я роблю те, чого не хочу. Я погано себе веду, і це знаю. Я знаю все калорії та досі борюся за те, щоб правильно харчуватися.

Моя плоть – альбатрос, і я кожен день спрагу його подолати.

Так багато речей в моєму житті змінилося, коли я була дитиною, але так багато речей не змінилися.

Ми – загальна людська раса, тому я знаю, що Ти відчуваєш моє тяжке становище. Ми люди надії, намагаємося щосили та оплакуємо наше найгірше. У нас прекрасні дні, тижні та навіть місяці та роки … а потім настає крах, і ми відчуваємо, що все хороше, що ми випробували, було просто щасливою випадковістю. Ми боремося, щоб не впасти в скептицизм. Спокусливо переживаємо наші дні та боїмося себе в заціпенінні. І в ці реальні моменти, можливо, все, що ми можемо запропонувати Богу, – це ці прості слова:

Я люблю тебе, Ісус. Допоможи.

 ""

Ці слова можуть бути маленькими, але я вважаю, що вони точно такі ж, як якби вони були цим жартом романом про всіх кращих серцевих альтерацій. Він чує їх і відповідає з усією повнотою і ніжністю любові Спасителя. Ця проста молитва закликає на небеса. Вона каже Богу, що, хоча наше серце повно любові до Нього, воно розбивається об розчарування, які викликає світ.

Ця молитва – покинута молитва. Це потребує молитва. Це солодка молитва безпорадної дитини Отця, який повністю контролює все.

Навіть в цей момент, коли ми боремося, ми можемо підняти очі на Бога, який любить нас. Ми можемо підняти особа, щоб побачити Його в темряві, підняти голос, щоб закликати Його на допомогу. Він ніжний до нашої боротьби. Він готовий відповісти на потребу.

Я люблю тебе, Ісус. Допоможіть.

Прослухайте цю відео молитву про допомогу і по можливості повторюйте слова молитви, вона допоможе вам

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.