(Відео) Рекомендуємо вам на цю зиму заготовити огірки так. Магазинні огірки – відпочивають!

Найголовніше ви заморожуєте свої огірки, або куплені на базарі і знаєте, що взимку будете їсти огірки без різних шкідливих добавок при їх вирощуванні в теплицях.

На зиму багато господинь роблять заготовки, в тому числі огірків. Однак як правило, огірки просто консервують у банках.

На цьому відео представлений спосіб заморозки огірків, які не втрачають своїх якостей і запаху.

І найголовніше ви заморожуєте свої огірки, або куплені на базарі і знаєте, що взимку будете їсти огірки без різних шкідливих добавок при їх вирощуванні в теплицях.

Тому ваші заморожені огірки будуть разюче відрізнятися від покупних свіжих з магазину смаком і якістю.

Спробуйте заморозити на перший раз трохи і перевірте як вони після розморожування відчувають і ви відразу оціните якість своїх огірків.

Відео: заморозка огірків на зиму

У соцмережах цей спосіб оцінили і порадили свої:

“Доброго дня! Дякую за ідею. Я заморожувала практично всі, крім огірків. Методом проб, визначила, що нам підходить, а що ні. Помідори стала заморожувати тільки пропущені через м’ясорубку, іноді додаю до них і перець болгарський, і зелень. Розливаю це в контейнери і заморожують. Зливи, персики, абрикоси нам не сподобалися після розморожування, але … сливи, якщо солодкий сорт, добре гризти замороженими, якщо зуби дозволяють.

Абрикоси + персики + трохи малини і полуниці прокручують на м’ясорубці, перемішую і розливаю по контейнерами і пластикових пляшках.

Розморожувати в холодильнику. Це дуже смачно і ароматно. Цукор не додаю. Агрус + апельсин + трохи цедри + лимон, теж перекручують на м’ясорубці і заморожують в пластикових пляшках.

Аджику теж заморожують в пластикових пляшках. Вона після розморожування ніби щойно приготована і не кисне. Може бути це все і не ново, але може бути кому-небудь стане в нагоді. Удачі всім і успіхів! “

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.